Italiaanse Kok

Cursus Italiaans en Italiaanse Kook Workshops

  • E-mail
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • HOME
  • Cursus Italiaans
    • Cursus Italiaans voor Beginners (1ste jaar, niveau A0)
    • Cursus Italiaans voor Bijna Gevorderden (2de jaar, niveau A0-A1)
    • Cursus Italiaans voor Gevorderden (3de jaar – A1)
    • Cursus Italiaans Voor Bijna Experts (4de jaar, niveau A1-A2)
    • Cursus Italiaans voor Experts (5de jaar – niveau A2)
    • Cursus Voor Bijna Specialisten (6de jaar – niveau A2-B1)
    • Cursus Italiaans voor Specialisten (7de jaar – niveau B1)
    • Cursus Italiaans voor taal en cultuur (8ste jaar en hoger – niveau B1-B2)
    • Vakantiecursus Italiaans
    • Voorjaars Conversatiecursus Italiaans
    • Privé Lessen Italiaans
    • Cursus Nederlands voor Italiaanstaligen – Corso di Olandese per Italiani
  • Inschrijven?
  • Italiaanse Catering
  • Nieuws
  • Contact
    • Privacybeleid
    • Algemene Voorwaarden
  • Reacties
Je bent hier: Home / Nieuws / Gegratineerde Italiaanse venkel

Gegratineerde Italiaanse venkel

13 januari 2015 17:51 door Ylenia Borsato

Gegratineerde Italiaanse venkel is een typisch Italiaans bijgerecht uit noord Italië en is bij voorkeur geschikt bij een hoofdgerecht op basis van vis of vlees. De gegratineerde Italiaanse venkel is ook lekker om op kamer temperatuur als tussendoor snack te eten.

Gegratineerde Italiaanse venkel

Print recept
Porties 4
Bereidingstijd 45 minuten
Kooktijd 20 minuten
Totale tijd 1 uren, 5 minuten
Maaltijdtype Hoofdmaaltijd
Aanbevolen Warm serveren
Regio/Streek Italiaans
Gegratineerde Italiaanse venkel is een typisch Italiaans bijgerecht uit noord Italië en is bij voorkeur geschikt bij een hoofdgerecht op basis van vis of vlees. De gegratineerde Italiaanse venkel is ook lekker om op kamer temperatuur als tussendoor snack te eten.

Ingrediënten

  • 2 Venkels
  • 4 handjesvol Grof broodkruim
  • 4 eetlepels Parmezaanse kaas
  • 4 klontjes Roomboter
  • bv. 1Zout & Peper (naar smaak)
  • 1 eetlepel Verse tijm

Instructies

Stap 1 Snijd de venkel in 4 stukken. Blancheer de partjes voor 4 minuten in gezout kokend water.
Stap 2 Laat afkoelen.
Stap 3 Leg de partjes venkel in een met boter ingevette braadslee.
Stap 4 Strooi grof gemalen broodkruim, Parmezaanse kaas en zout & peper naar smaak toe op de partjes.
Stap 5 Leg voorzicht op ieder partje venkel nog een klein plakje boter en wat verse tijm.
Stap 6 Zet de braadslee in een voorverwarmde oven (180 graden) voor 20 minuten.

Notitie

Heet serveren!

Klik hier voor het recept van de Italiaanse gegratineerde venkel in PDF!

Categorie: Nieuws Tags: Gegratineerde Italiaanse venkel, italiaans bijgerecht, venkel

Wat ik voor u kan betekenen?

Mijn doel is u te begeleiden van het beginstadium tot het vloeiend spreken van de taal. Ik maak gebruik van een vertrouwde, erkende methode om de Italiaanse taal te leren. Tot nu toe dankzij deze methode hebben verschillende mensen met uiteenlopende achtergronden en leeftijden met succes deze taal geleerd.

En ik kan eerlijk zeggen dat het voor mij echt een plezier is om ze daarbij te helpen!

Maak direct vrijblijvend een afspraak...

Cursus Italiaans en Italiaanse Kookles?

Mijn naam is Ylenia Borsato. Ik ben in Italië geboren en woon met veel plezier vanaf 1997 in Nederland. Ik ben actief als docente Italiaans in Heiloo en omgeving.

Bent u van plan bent om de Italiaanse taal te leren of eens het Italiaanse eten van dichtbij mee te maken, wil ik u uitnodigen om eens een kijkje te nemen naar de cursussen en Italiaanse kookworkshops die ik bied.

Klik hier voor meer informatie...

Mijn Doel!

Mijn doel is u te begeleiden van het beginstadium tot het vloeiend spreken van de taal. Ik maak gebruik van een vertrouwde, erkende methode om de Italiaanse taal te leren.

Klik hier voor meer informatie...

© 2022 · Geproduceerd en geoptimaliseerd door Image2day.com

Posting....