Italiaanse Kok

Cursus Italiaans en Italiaanse Kook Workshops

  • E-mailadres
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • HOME
  • Cursus Italiaans
    • Cursus Italiaans voor Beginners (1ste jaar, niveau A0)
    • Cursus Italiaans voor Bijna Gevorderden (2de jaar, niveau A0-A1)
    • Cursus Italiaans voor Gevorderden (3de jaar – A1)
    • Cursus Italiaans Voor Bijna Experts (4de jaar, niveau A1-A2)
    • Cursus Italiaans voor Experts (5de jaar – niveau A2)
    • Cursus Voor Bijna Specialisten (6de jaar – niveau A2-B1)
    • Cursus Italiaans voor Specialisten (7de jaar – niveau B1)
    • Cursus Italiaans voor taal en cultuur (8ste jaar en hoger – niveau B1-B2)
    • Vakantiecursus Italiaans
    • Voorjaars Conversatiecursus Italiaans
    • Privé Lessen Italiaans
    • Cursus Nederlands voor Italiaanstaligen – Corso di Olandese per Italiani
  • Inschrijven?
  • Italiaanse Catering
  • Recepten
    • Italiaanse Ontbijtgerechten
    • Antipasti
    • Italiaanse Voorgerechten
    • Italiaanse Hoofdgerechten
    • Italiaanse Bijgerechten
    • Italiaanse Nagerechten
    • Recepten via Twitter
  • Nieuws
  • Contact
    • Privacybeleid
    • Algemene Voorwaarden
  • Reacties
Je bent hier: Home / Nieuws / Italiaanse Kookworkshops / Italiaanse Kookworkshop in Broek op Waterland

Italiaanse Kookworkshop in Broek op Waterland

15 februari 2016 10:48 door Ylenia Borsato

Op zondag 14 februari 2016 hebben Remco & Ylenia Borsato van de Italiaanse Kok een hele gezellige Italiaanse Kookworkshop mogen houden in Broek op Waterland bij Evert en Miriam met hun lieven zoontjes Rogier en Tygo.

Evert was omringt door 15 dames en had het reuze naar zijn zin!

Voordat we begonnen met de Italiaanse Kookworkshop, hebben we eerst de gasten in teams verdeeld en toegewezen aan een gerecht. Dit alles onder het genot van een heerlijke Italiaanse prosecco met zelfgemaakte focaccia, zwarte truffel en venkel salami met een romige schapen, geit en koe kaas uit Le Marche.

Voor het Italiaanse menu was gekozen voor:

  1. Caprese Salade 2.0
  2. Risotto met verse kreeft
  3. Kalfsoesters met wilde paddestoelen en zomertruffel roomsaus
  4. Romeinse aardappelpuree met mozzarella en knoflook
  5. Insalata Disordinata (Salade van Witte en Rode lof met een waanzinnige dressing en verse parmezaanse kaas)
  6. Tiramisu met Aardebeien en Limoncello

Al met al was het een heerlijk gezellige avond en is deze Italiaanse Kookworkshop wat ons betreft een groot succes geweest!!

Evert en Miriam komen jullie med kids naar het Tuindiner dit jaar?

Bekijk hier de video van de Italiaanse Kookworkshop:

Categorie: Italiaanse Kookworkshops, Nieuws Tags: Broek op Waterland, Caprese Salade, italiaanse kookworkshop, kalfsoesters, risotto, Risotto met verse kreeft, Romeinse aardappelpuree, Tiramisu met Aardebeien en Limoncello, tuindiner

Wat ik voor u kan betekenen?

Mijn doel is u te begeleiden van het beginstadium tot het vloeiend spreken van de taal. Ik maak gebruik van een vertrouwde, erkende methode om de Italiaanse taal te leren. Tot nu toe dankzij deze methode hebben verschillende mensen met uiteenlopende achtergronden en leeftijden met succes deze taal geleerd.

En ik kan eerlijk zeggen dat het voor mij echt een plezier is om ze daarbij te helpen!

Maak direct vrijblijvend een afspraak...

Cursus Italiaans en Italiaanse Kookles?

Mijn naam is Ylenia Borsato. Ik ben in Italië geboren en woon met veel plezier vanaf 1997 in Nederland. Ik ben actief als docente Italiaans in Heiloo en omgeving.

Bent u van plan bent om de Italiaanse taal te leren of eens het Italiaanse eten van dichtbij mee te maken, wil ik u uitnodigen om eens een kijkje te nemen naar de cursussen en Italiaanse kookworkshops die ik bied.

Klik hier voor meer informatie...

Mijn Doel!

Mijn doel is u te begeleiden van het beginstadium tot het vloeiend spreken van de taal. Ik maak gebruik van een vertrouwde, erkende methode om de Italiaanse taal te leren.

Klik hier voor meer informatie...

© 2021 · Geproduceerd en geoptimaliseerd door Image2day.com