Italiaanse Kok

Cursus Italiaans en Italiaanse Kook Workshops

  • E-mailadres
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • HOME
  • Cursus Italiaans
    • Cursus Italiaans voor Beginners (1ste jaar, niveau A0)
    • Cursus Italiaans voor Bijna Gevorderden (2de jaar, niveau A0-A1)
    • Cursus Italiaans voor Gevorderden (3de jaar – A1)
    • Cursus Italiaans Voor Bijna Experts (4de jaar, niveau A1-A2)
    • Cursus Italiaans voor Experts (5de jaar – niveau A2)
    • Cursus Voor Bijna Specialisten (6de jaar – niveau A2-B1)
    • Cursus Italiaans voor Specialisten (7de jaar – niveau B1)
    • Cursus Italiaans voor taal en cultuur (8ste jaar en hoger – niveau B1-B2)
    • Vakantiecursus Italiaans
    • Voorjaars Conversatiecursus Italiaans
    • Privé Lessen Italiaans
    • Cursus Nederlands voor Italiaanstaligen – Corso di Olandese per Italiani
  • Inschrijven?
  • Italiaanse Catering
  • Recepten
    • Italiaanse Ontbijtgerechten
    • Antipasti
    • Italiaanse Voorgerechten
    • Italiaanse Hoofdgerechten
    • Italiaanse Bijgerechten
    • Italiaanse Nagerechten
    • Recepten via Twitter
  • Nieuws
  • Contact
    • Privacybeleid
    • Algemene Voorwaarden
  • Reacties
Je bent hier: Home / Italiaanse Recepten / Italiaanse Hoofdgerechten / Kalfsoesters met Marsala

Kalfsoesters met Marsala

4 september 2014 17:00 door Ylenia Borsato

Kalfsoesters met Marsala is een heerlijk hoofdgerecht om je gasten mee te verrassen. Marsala wijn is te vinden bij de betere slijter, en heeft een uitgesproken smaak! Dit gerecht is een klassieker in de regio van Rome en omstreken.

Kalfsoesters met Marsala

Print recept
Porties 4
Bereidingstijd 15 minuten
Kooktijd 25 minuten
Totale tijd 40 minuten
Maaltijdtype Hoofdmaaltijd
Aanbevolen Fijnproeven, Warm serveren
Regio/Streek Italiaans
Kalfsoesters met Marsala is een heerlijk hoofdgerecht om je gasten mee te verrassen. Marsala wijn is te vinden bij de betere slijter, en heeft een uitgesproken smaak! Dit gerecht is een klassieker in de regio van Rome en omstreken.

Ingrediënten

  • 4 Kalfoesters ((platgeslagen van 100 gram p.st.))
  • 20ml Olijfolie
  • 50g Biologische Roomboter
  • 125g Bloem
  • 3 tenen Knoflook
  • 400ml Marsala wijn
  • 250ml Runderbuilllon

Instructies

Stap 1 Vermeng de bloem met zout en peper.
Stap 2 Dep de kalfsoesters droog en bebloem ze heel licht. Verhit de olijfolie en boter in een koekenpan en fruit de knoflook tot licht gekleurd. Mag niet bruin worden!!
Stap 3 Doe dan de kalfsoesters in de pan en bak op hoog vuur tot ze aan alle kanten mooi goudbruin zijn.
Stap 4 Blus af met de Marsala en runderbouillon of water.
Stap 5 Haal vervolgens het vlees uit de pan en houd het warm. Laat de saus verder inkoken tot een fluweel jus.
Stap 6 Dien het vlees op met de saus.

Categorie: Italiaanse Hoofdgerechten, Italiaanse Recepten

Wat ik voor u kan betekenen?

Mijn doel is u te begeleiden van het beginstadium tot het vloeiend spreken van de taal. Ik maak gebruik van een vertrouwde, erkende methode om de Italiaanse taal te leren. Tot nu toe dankzij deze methode hebben verschillende mensen met uiteenlopende achtergronden en leeftijden met succes deze taal geleerd.

En ik kan eerlijk zeggen dat het voor mij echt een plezier is om ze daarbij te helpen!

Maak direct vrijblijvend een afspraak...

Cursus Italiaans en Italiaanse Kookles?

Mijn naam is Ylenia Borsato. Ik ben in Italië geboren en woon met veel plezier vanaf 1997 in Nederland. Ik ben actief als docente Italiaans in Heiloo en omgeving.

Bent u van plan bent om de Italiaanse taal te leren of eens het Italiaanse eten van dichtbij mee te maken, wil ik u uitnodigen om eens een kijkje te nemen naar de cursussen en Italiaanse kookworkshops die ik bied.

Klik hier voor meer informatie...

Mijn Doel!

Mijn doel is u te begeleiden van het beginstadium tot het vloeiend spreken van de taal. Ik maak gebruik van een vertrouwde, erkende methode om de Italiaanse taal te leren.

Klik hier voor meer informatie...

© 2021 · Geproduceerd en geoptimaliseerd door Image2day.com