Recent komt dit toetje bij iedereen STIPT op nummer 1 als men deze overheerlijke mascarpone crème met bosvruchten en zelfgemaakte granola eenmaal heeft geproefd!
Mascarpone creme met bosvruchten en zelfgemaakte granola
Porties | 4 |
Bereidingstijd | 1 uur |
Kooktijd | 30 minuten |
Totale tijd | 1 uur, 30 minuten |
Allergie | Melk, Noten |
Maaltijdtype | Dessert |
Aanbevolen | Fijnproeven, Kindvriendelijk, Koud serveren, Vooraf prepareren |
Recent komt dit toetje bij iedereen STIPT op nummer 1 als men deze overheerlijke mascarpone crème met bosvruchten en zelfgemaakte granola proeft!
Ingrediënten
- 250g Mascarpone
- 50ml Verse Room
- 1 Stokje Verse Vanille
- 250g Aardbeien
- 100g Frambozen
- 100g Blauwe Bessen
- 100g Bramen
- 1 Halve Citroen (allen het sap)
- 1 eetlepel Witte Rietsuiker
- 8 eetlepels Zelfgemaakte Granola (Zie recept voor de zelfgemaakte granola op onze website)
- bv. 1Poedersuiker naar smaak
- 4 Grote Dessert Glazen
Instructies
Stap 1 | Meng de mascarpone, slagroom en vanille zaadjes in een kom met behulp van een garde of elektrische mixer. Voeg de poedersuiker toe naar smaak. | |
Stap 2 | Leg de crème vervolgens in de koelkast. | |
Stap 3 | Was daarna de bosvruchten, doe ze in een kom en voeg de citroensap en witte rietsuiker toe. Leg ook deze fruitsalade in de koelkast. | |
Stap 4 | Haal de mascarpone crème en de bosvruchten 10 minuten voor het serveren uit de koelkast. | |
Stap 5 | Verdeel de mascarpone crème, bosvruchten en de granola in lagen in de 4 glazen zoals op bovenstaande afbeelding. | |
Stap 6 | Geniet van dit WAANZINNIGE toetje! |
Recept van Mascarpone creme met bosvruchten en zelfgemaakte granola in PDF?
Klik hier voor het recept in PDF
Op zoek neer het recept van zelfgemaakte granola? Klik hier!