Italiaanse Kok

Cursus Italiaans en Italiaanse Kook Workshops

  • E-mailadres
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • HOME
  • Cursus Italiaans
    • Cursus Italiaans voor Beginners (1ste jaar, niveau A0)
    • Cursus Italiaans voor Bijna Gevorderden (2de jaar, niveau A0-A1)
    • Cursus Italiaans voor Gevorderden (3de jaar – A1)
    • Cursus Italiaans Voor Bijna Experts (4de jaar, niveau A1-A2)
    • Cursus Italiaans voor Experts (5de jaar – niveau A2)
    • Cursus Voor Bijna Specialisten (6de jaar – niveau A2-B1)
    • Cursus Italiaans voor Specialisten (7de jaar – niveau B1)
    • Cursus Italiaans voor taal en cultuur (8ste jaar en hoger – niveau B1-B2)
    • Vakantiecursus Italiaans
    • Voorjaars Conversatiecursus Italiaans
    • Privé Lessen Italiaans
    • Cursus Nederlands voor Italiaanstaligen – Corso di Olandese per Italiani
  • Inschrijven?
  • Italiaanse Catering
  • Nieuws
  • Contact
    • Privacybeleid
    • Algemene Voorwaarden
  • Reacties
Je bent hier: Home / Archief voor Fijnproeven

Rapunzel’s romige hazelnoot / pastinaak soep

28 januari 2015 13:56 door Ylenia Borsato

Rapunzel's romige hazelnoot / pastinaak soep is niet alleen smaakvol, maar ook gezond en uitermate geschikt als voorafje bij een winters gerecht. Aan het begin van de grappige Disney film Rapunzel verrast moeder Rapunzel met Pastinaak, zodat ze … [Lees meer...]

Categorie: Nieuws Tags: hazelnoot, pastinaak, rapunzel, soep, voorgerecht

Mascarpone creme met bosvruchten en zelfgemaakte granola

21 januari 2015 19:58 door Ylenia Borsato

Recent komt dit toetje bij iedereen STIPT op nummer 1 als men deze overheerlijke mascarpone crème met bosvruchten en zelfgemaakte granola eenmaal heeft geproefd! Recept van Mascarpone creme met bosvruchten en zelfgemaakte granola in PDF? Klik … [Lees meer...]

Categorie: Nieuws Tags: Dessert, Italiaanse nagerechten, Mascarpone, Nagerecht, zelfgemaakte granola

Kalfsoesters met Marsala

4 september 2014 17:00 door Ylenia Borsato

Kalfsoesters met Marsala is een heerlijk hoofdgerecht om je gasten mee te verrassen. Marsala wijn is te vinden bij de betere slijter, en heeft een uitgesproken smaak! Dit gerecht is een klassieker in de regio van Rome en omstreken. … [Lees meer...]

Categorie: Nieuws

Cursus Italiaans en Italiaanse Kookles?

Mijn naam is Ylenia Borsato. Ik ben in Italië geboren en woon met veel plezier vanaf 1997 in Nederland. Ik ben actief als docente Italiaans in Heiloo en omgeving.

Bent u van plan bent om de Italiaanse taal te leren of eens het Italiaanse eten van dichtbij mee te maken, wil ik u uitnodigen om eens een kijkje te nemen naar de cursussen en Italiaanse kookworkshops die ik bied.

Klik hier voor meer informatie...

Mijn Doel!

Mijn doel is u te begeleiden van het beginstadium tot het vloeiend spreken van de taal. Ik maak gebruik van een vertrouwde, erkende methode om de Italiaanse taal te leren.

Klik hier voor meer informatie...

© 2022 · Geproduceerd en geoptimaliseerd door Image2day.com

Posting....