Italiaanse Kok

Cursus Italiaans en Italiaanse Kook Workshops

  • E-mail
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • HOME
  • Cursus Italiaans
    • Cursus Italiaans voor Beginners (1ste jaar, niveau A0)
    • Cursus Italiaans voor Bijna Gevorderden (2de jaar, niveau A0-A1)
    • Cursus Italiaans voor Gevorderden (3de jaar – A1)
    • Cursus Italiaans Voor Bijna Experts (4de jaar, niveau A1-A2)
    • Cursus Italiaans voor Experts (5de jaar – niveau A2)
    • Cursus Voor Bijna Specialisten (6de jaar – niveau A2-B1)
    • Cursus Italiaans voor Specialisten (7de jaar – niveau B1)
    • Cursus Italiaans voor taal en cultuur (8ste jaar en hoger – niveau B1-B2)
    • Vakantiecursus Italiaans
    • Voorjaars Conversatiecursus Italiaans
    • Privé Lessen Italiaans
    • Cursus Nederlands voor Italiaanstaligen – Corso di Olandese per Italiani
  • Inschrijven?
  • Italiaanse Catering
  • Nieuws
  • Contact
    • Privacybeleid
    • Algemene Voorwaarden
  • Reacties
Je bent hier: Home / Nieuws over de Italiaanse Kok

Italië Evenement – Sapori d’Inverno – EXPO Houten

17 november 2015 17:04 door Ylenia Borsato

Italie-Evenement-Sapori-di-Inverno

De Italiaanse Kok was dit jaar aanwezig bij het Italië Evenement - Sapori d’Inverno in de EXPO te Houten op 14 en 15 november 2015. Het Italië Evenement rond Kasteel de Haar kennen we inmiddels al twaalf jaar als de ultieme start van het … [Lees meer...]

Categorie: Nieuws

Catering Italiaanse Kok voor de expositie van Wilma Hoebee en Martin Dielemans

22 september 2015 16:18 door Ylenia Borsato

wilma-hoebee-expositie

Ten behoeve van de expositie "Waar vorm en kleur elkaar ontmoeten" hebben Remco & Ylenia Borsato namens de Italiaanse Kok de catering verzorgt op 19 & 20 september 2015 in de Witte Kerk te Heiloo. We hebben ter gelegenheid van deze expositie … [Lees meer...]

Categorie: Nieuws Tags: expositie, italiaanse catering, martin dielemans, wilma hoebee

Rapunzel’s romige hazelnoot / pastinaak soep

28 januari 2015 13:56 door Ylenia Borsato

Rapunzel's romige hazelnoot / pastinaak soep is niet alleen smaakvol, maar ook gezond en uitermate geschikt als voorafje bij een winters gerecht. Aan het begin van de grappige Disney film Rapunzel verrast moeder Rapunzel met Pastinaak, zodat ze … [Lees meer...]

Categorie: Nieuws Tags: hazelnoot, pastinaak, rapunzel, soep, voorgerecht

Mascarpone creme met bosvruchten en zelfgemaakte granola

21 januari 2015 19:58 door Ylenia Borsato

Recent komt dit toetje bij iedereen STIPT op nummer 1 als men deze overheerlijke mascarpone crème met bosvruchten en zelfgemaakte granola eenmaal heeft geproefd! Recept van Mascarpone creme met bosvruchten en zelfgemaakte granola in PDF? Klik … [Lees meer...]

Categorie: Nieuws Tags: Dessert, Italiaanse nagerechten, Mascarpone, Nagerecht, zelfgemaakte granola

Witte ragù saus

20 januari 2015 20:47 door Ylenia Borsato

Deze overheerlijke witte ragù saus is een verrassende variatie op de welbekende Bolognese saus. De witte ragù bestaat voornamelijk uit biologisch kippenvlees, kruiden en witte wijn. Bekijk ook onderstaande video die als inspiratie diende voor dit … [Lees meer...]

Categorie: Nieuws Tags: Bolognese saus, kippenvlees, pasta, pasta gerecht, ragù, ragù saus, voorgerecht, witte wijn

Zelfgemaakte verse pasta

19 januari 2015 20:14 door Ylenia Borsato

Zelfgemaakte verse pasta maken is in Italië is bijna een must als je vrienden over de vloer krijgt. Het is eenvoudig, snel, vers en bovendien snel gemaakt. Ook is het goedkoper dan de zogenaamde "zelfgemaakte verse pasta" die je in de winkel koopt! … [Lees meer...]

Categorie: Nieuws Tags: pasta, verse pasta, voorgerecht, zelfgemaakte verse pasta

Zelfgemaakte granola

14 januari 2015 09:42 door Ylenia Borsato

Deze zelfgemaakte granola is niet alleen fantastisch wat smaak betreft, het is ook nog eens zeer gezond. De granola is te gebruiken voor bijna alle nagerechten en ontbijt sessies. … [Lees meer...]

Categorie: Nieuws

Gegratineerde Italiaanse venkel

13 januari 2015 17:51 door Ylenia Borsato

Gegratineerde Italiaanse venkel is een typisch Italiaans bijgerecht uit noord Italië en is bij voorkeur geschikt bij een hoofdgerecht op basis van vis of vlees. De gegratineerde Italiaanse venkel is ook lekker om op kamer temperatuur als tussendoor … [Lees meer...]

Categorie: Nieuws Tags: Gegratineerde Italiaanse venkel, italiaans bijgerecht, venkel

Kalfsoesters met Marsala

4 september 2014 17:00 door Ylenia Borsato

Kalfsoesters met Marsala is een heerlijk hoofdgerecht om je gasten mee te verrassen. Marsala wijn is te vinden bij de betere slijter, en heeft een uitgesproken smaak! Dit gerecht is een klassieker in de regio van Rome en omstreken. … [Lees meer...]

Categorie: Nieuws

Tiramisù met aardbeien en limoncello

2 september 2014 21:40 door Ylenia Borsato

Tiramisù met aardbeien en limoncello is een heerlijk fris zomers alternatief voor de traditionele Tiramisù met koffie en cacao. Probeer het eens, het zal je verrassen. Wij maken het in de zomer vaak in onze Italiaanse Kookworkshops ;-) … [Lees meer...]

Categorie: Nieuws

  • « Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende »

Cursus Italiaans en Italiaanse Kookles?

Mijn naam is Ylenia Borsato. Ik ben in Italië geboren en woon met veel plezier vanaf 1997 in Nederland. Ik ben actief als docente Italiaans in Heiloo en omgeving.

Bent u van plan bent om de Italiaanse taal te leren of eens het Italiaanse eten van dichtbij mee te maken, wil ik u uitnodigen om eens een kijkje te nemen naar de cursussen en Italiaanse kookworkshops die ik bied.

Klik hier voor meer informatie...

Mijn Doel!

Mijn doel is u te begeleiden van het beginstadium tot het vloeiend spreken van de taal. Ik maak gebruik van een vertrouwde, erkende methode om de Italiaanse taal te leren.

Klik hier voor meer informatie...

© 2022 · Geproduceerd en geoptimaliseerd door Image2day.com

Posting....