Italiaanse Kok

Cursus Italiaans en Italiaanse Kook Workshops

  • E-mailadres
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • HOME
  • Cursus Italiaans
    • Cursus Italiaans voor Beginners (1ste jaar, niveau A0)
    • Cursus Italiaans voor Bijna Gevorderden (2de jaar, niveau A0-A1)
    • Cursus Italiaans voor Gevorderden (3de jaar – A1)
    • Cursus Italiaans Voor Bijna Experts (4de jaar, niveau A1-A2)
    • Cursus Italiaans voor Experts (5de jaar – niveau A2)
    • Cursus Voor Bijna Specialisten (6de jaar – niveau A2-B1)
    • Cursus Italiaans voor Specialisten (7de jaar – niveau B1)
    • Cursus Italiaans voor taal en cultuur (8ste jaar en hoger – niveau B1-B2)
    • Vakantiecursus Italiaans
    • Voorjaars Conversatiecursus Italiaans
    • Privé Lessen Italiaans
    • Cursus Nederlands voor Italiaanstaligen – Corso di Olandese per Italiani
  • Inschrijven?
  • Italiaanse Catering
  • Nieuws
  • Contact
    • Privacybeleid
    • Algemene Voorwaarden
  • Reacties
Je bent hier: Home / Recepten / Mascarpone creme met bosvruchten en zelfgemaakte granola

Mascarpone creme met bosvruchten en zelfgemaakte granola

21 januari 2015 19:37 door

Mascarpone creme met bosvruchten en zelfgemaakte granola

Print recept
Porties 4
Bereidingstijd 1 uur
Kooktijd 30 minuten
Totale tijd 1 uur, 30 minuten
Allergie Melk, Noten
Maaltijdtype Dessert
Aanbevolen Fijnproeven, Kindvriendelijk, Koud serveren, Vooraf prepareren
Recent komt dit toetje bij iedereen STIPT op nummer 1 als men deze overheerlijke mascarpone crème met bosvruchten en zelfgemaakte granola proeft!


Ingrediënten

  • 250g Mascarpone
  • 50ml Verse Room
  • 1 Stokje Verse Vanille
  • 250g Aardbeien
  • 100g Frambozen
  • 100g Blauwe Bessen
  • 100g Bramen
  • 1 Halve Citroen (allen het sap)
  • 1 eetlepel Witte Rietsuiker
  • 8 eetlepels Zelfgemaakte Granola (Zie recept voor de zelfgemaakte granola op onze website)
  • bv. 1Poedersuiker naar smaak
  • 4 Grote Dessert Glazen

Instructies

Stap 1 Meng de mascarpone, slagroom en vanille zaadjes in een kom met behulp van een garde of elektrische mixer. Voeg de poedersuiker toe naar smaak.
Stap 2 Leg de crème vervolgens in de koelkast.
Stap 3 Was daarna de bosvruchten, doe ze in een kom en voeg de citroensap en witte rietsuiker toe. Leg ook deze fruitsalade in de koelkast.
Stap 4 Haal de mascarpone crème en de bosvruchten 10 minuten voor het serveren uit de koelkast.
Stap 5 Verdeel de mascarpone crème, bosvruchten en de granola in lagen in de 4 glazen zoals op bovenstaande afbeelding.
Stap 6 Geniet van dit WAANZINNIGE toetje!

Cursus Italiaans en Italiaanse Kookles?

Mijn naam is Ylenia Borsato. Ik ben in Italië geboren en woon met veel plezier vanaf 1997 in Nederland. Ik ben actief als docente Italiaans in Heiloo en omgeving.

Bent u van plan bent om de Italiaanse taal te leren of eens het Italiaanse eten van dichtbij mee te maken, wil ik u uitnodigen om eens een kijkje te nemen naar de cursussen en Italiaanse kookworkshops die ik bied.

Klik hier voor meer informatie...

Mijn Doel!

Mijn doel is u te begeleiden van het beginstadium tot het vloeiend spreken van de taal. Ik maak gebruik van een vertrouwde, erkende methode om de Italiaanse taal te leren.

Klik hier voor meer informatie...

© 2022 · Geproduceerd en geoptimaliseerd door Image2day.com

Posting....