Na de try-out van het Speciaal Diner vorig jaar, nu een vervolg!
De bedenkers van dit concept (Remco & Ylenia Borsato) zijn sinds vorig jaar (2018) de samenwerking aangegaan met Jacky Mol van Pakhuis Dekker in Heiloo voor de wintereditie van het inmiddels bekende TuinDiner wat ieder jaar in de zomermaanden wordt georganiseerd bij Jack Zoon Tuincreaties in Heiloo!
De locatie van het Pakhuis is speciaal te noemen en zal voor het eerst gebruikt worden voor zo’n speciaal Diner.
De data voor de winterdiners dit jaar zijn: 18, 19, & 20 januari 2019. 1, 2, 3, 8, 9, 10, 15, 16 & 17 februari 2019
We zijn daarom trots dat we na 8 jaar een fantastische locatie hebben gevonden om eindelijk onze gasten ook kennis te laten maken met authentieke winter gerechten uit de Italiaanse regionale keukens.
Wat kan ik verwachten? En wat kost het speciaal diner??
U kunt een BIOLOGISCH 5 gangen diner verwachten met producten van eerste kwaliteit!
De prijs bedraagt € 52,50 P.P. (Inclusief welkomst aperitief & koffie toe, exclusief overige dranken).
U kunt ook gebruik maken van een heerlijk wijnarrangement (op basis van biologische wijn) die wij zorgvuldig voor u hebben samengesteld voor € 24,50 waarbij u bij ieder gerecht een glas geserveerd krijgt.
Er kunnen maximaal 50 personen per avond deelnemen, dus VOL=VOL.
Meer informatie? Ga naar: www.speciaaldiner.nl